Lokaleleje

Mangler du et lokale til et arrangement eller en fast ugentlig aktivitet, så er du meget velkommen til at leje et af vore lokaler… om så det er fest, danseworkshop, barnedåb, yoga, et møde, konfirmation, rollespil, øve musik, reception, koncert, bryllup, akroyoga, begravelse eller kampsport… læs nederst om at få EGEN FASTE AKTIVITET

1. VÆLG ET LOKALE… Se kapacitet og priser…

LILLE SAL (til ca. 30 pers.) – Hverdagsleje : 20 kr/t. Festleje, fredag, lørdag eller søndag: 2000 kr/leje inkl. rengøring*. Depositum per leje: 2000 kr.

MUSIKRUMMET – Som øvelokale alle ugens dage, fast leje 3 timer hver uge: 350 kr/måned pr. band + 2 måneders depositum. Koncert evt. fredag og lørdag, ved særlig aftale med bands: 500 kr og depositum: 2000 kr.

LA SUITE – Leje: 20 kr/t. Udlejes ikke til fester i weekenden!

HYGGESTUEN Åbent lokale til fri brug af alle til alle tider. Udlejes kun efter særlig aftale.

2. ER DET LEDIGT? Tjek i KALENDEREN for hvornår lokalet er ledigt.

3. REGLER FOR LEJE! Læs kontraktens REGLER for  leje af lokaler. Fx: Musik stoppes 00.00! al støj 01.00!  Man må ikke parkere i gården, kun af- og pålæsse.

*RENGØRING: Dåser og glas skal man selv tage med sig fra festen til pant og genbrug. Borde og stole sættes på plads, der fejes og service sættes klar til opvaskemaskinen. Vi vasker service, gulve og toiletter.

4. SE LOKALERNE… Kom forbi om onsdagen, og se lokalerne. Her kan vi ordne reservation, lejekontrakt og nøgle.

5. BETALING OG RESERVATION… Lokalet reserveres ved kontantbetaling samt skriftlig aftale, som indgåes med Gitte (fra Keramik). Gitte er at finde i Keramikværkstedet i Beboerhuset hver onsdag fra kl. 09.00 – 20.00.

Har du spørgsmål så kig forbi i beboerhuset en onsdag eller send en email til : trojborgkulturhus@gmail.com. Vi er alle frivillige, så svar kan tage lidt tid. Hav tålmodighed.

KulturRabat!!! Vil du holde et kulturelt arrangement? Vi elsker når nogen vil noget særligt, har noget på hjerte, de gerne vil dele. Derfor giver vi rabat og fortrinsret til ekstraordinære arrangementer og aktiviteter. Følg proceduren som beskrevet ovenfor, men mærk mailen “KulturRabat” i emnefeltet, så er vi ekstra opmærksomme på at hjælpe dig på vej med, hvad vi nu kan hjælpe med…

EGEN FASTE AKTIVITET Har du overvejet at lade din faste aktivitet finde sted i beboerhuset? Det er vi altid rigtig glade for, hvorfor vi har lave priser på fast leje i hverdagene, så alle kan komme til at prøve noget af…

For at have en fast aktivitet skal blive medlem af huset for at få egen nøgle til huset. Medlemskab koster 200 kr/år og nøglen 200 kr i depositum… Så kan du komme og gå som du vil… Vi skriver en kontrakt for fast leje, som betales hver måned, samt 3 måneders forudbetalt leje ved start, og får beskrevet din aktivitet her på hjemmesiden… Så nemt er det.