Om Huset og Medlemskab

Trøjborg Beboerhus har været mange ting og er mange ting. Dog er det først og fremmest et frivilligt styret beboer og kulturhus, der fungerer som et lokalt samlingspunkt på Trøjborg, hvor man har mulighed for at leje eller benytte husets faciliteter som organisation eller som sig selv.

Beboerhuset har åbne værksteder, en bogcafé, festlokaler, en dansesal og et mødelokale. Alt hvad der er nødvendigt for et blomstrende lokalmiljø. I menuen kan du læse mere om Beboerhusets lokaler, samt hvilke aktiviteter HusBeboerne afholder.

Trøjborg Beboerhus på youtube

Siden Beboerhuset blev grundlagt i 1975 af Trøjborg beboerforening har der været mange projekter, organisationer og – vigtigst af alt – mennesker igennem Beboerhuset, som hver især har brugt faciliteterne forskelligt. Derfor er målet at gøre Beboerhuset så omstillings venligt som muligt, så det er let at indstille faciliteterne efter de nuværende HusBeboerne.

Har du et projekt eller ønsker du at være en del af Beboerhuset, så er du velkommen til at kontakte os på trojborgkulturhus@gmail.com. Eller endnu bedre så kom forbi og så tager vi en snak om hvad, du har lyst til at bruge Beboerhuset til.

Bliv medlem af Trøjborg Beboerforening, der står for Trøjborg Beboerhus.

Beboerhuset er et hus skabt af mennesker til mennesker og har derfor altid brug for frivillige til at tage sig af både små og store opgaver. Det er dog ikke andet end dejligt, hvis du har lyst til at deltage i arrangementer eller blive aktiv på anden vis i huset. Men beboerhuset har også mere eller mindre passive støtter. Du vælger altså til hver en tid selv dit aktivitetsniveau. Medlemsskab koster 200 kr./år.

For 200 kr. ekstra (depositum), kan du få nøgle til huset. Du vil så være uafhængig af åbningstider i huset, så du altid har adgang og kan bruge huset og dets faciliteter, når du har tid og lyst.