Huset og Foreningen alment

Trøjborg Beboerhus er beliggende Tordenskjoldsgade 31 over gården. Huset er et beboer- og kulturhus styret af Trøjborg Beboerforening. Det fungerer som et lokalt samlingspunkt på Trøjborg, hvor du/I har mulighed for at leje eller benytte husets faciliteter.

Beboerhuset har åbne værksteder, en bogcafé, festlokaler (obs! i øjeblikket ingen udlejning af festlokaler), en dansesal og et mødelokale: Alt hvad der er nødvendigt for et blomstrende lokalmiljø. Via menuen kan du læse mere om Beboerhusets lokaler, samt hvilke aktiviteter HusBeboerne afholder.

Trøjborg Beboerhus på youtube

Siden Beboerhuset blev grundlagt i 1975 af Trøjborg beboerforening, har der været mange projekter, organisationer og – vigtigst af alt – mennesker igennem Beboerhuset. Mennesker, som har brugt faciliteterne på mange forskellige måder.

Har du et projekt, eller ønsker du at være en del af Beboerhuset, så er du velkommen til at kontakte os på trojborgkulturhus@gmail.com. Eller endnu bedre, lav en aftale  (se Kontakt & navne), kom forbi og lad os tage en snak om, hvad du har lyst til at bruge Beboerhuset til.

Beboerhuset er et hus skabt og drevet af frivillige og har altid brug for endnu flere frivillige til at tage sig af både små og store opgaver. Det ville være dejligt, hvis du har lyst til at deltage i arrangementer eller blive aktiv på anden vis i huset. Men beboerhuset har også mere eller mindre passive støtter. Du vælger selv dit aktivitetsniveau.

Bliv medlem af Trøjborg Beboerforening. Det koster 200 kr. for et kalenderår.

Hvis du er medlem, kan du, mod et éngangsbeløb på 500 kr. (depositum), låne en nøgle til huset. I tidsrummet 9-22 vil du dermed altid ha’ adgang til huset og kan bruge/benytte dets faciliteter, når du har tid og lyst.