Pilates i flow v/ Maria Vase

MARIAVASE – Pilates i flow, afholder hver tirsdag fra kl. 19:45 – 21:00 en pilatesklasse i Trøjborg beboerhus’ store lokale.

Pilates i flow er et træningskoncept, der har fokus på mobilitet og coretræning. Programmerne til pilatesklasserne er planlagt og koordineret med henblik på at skabe en flydende serie af øvelser, hvor kroppens forskellige muskler kommer i spil. Flowet sikrer, at kroppen hele tiden er i bevægelse og giver mulighed for at kombinere forskellige øvelser på nye måder. Øvelserne bliver på den måde ikke kun udført liggende på træningsmåtterne. Ofte vil vi i løbet af timerne udføre nogle af øvelser stående, siddende på knæ eller i plankeposition.

Pilates i flow gør det muligt at udfordre kroppen, så vi får sved på panden og samtidig har tid til at fordybe os i øvelserne. Jeg arbejder ud fra den forudsætning, at øvelserne kan tilpasses til forskellige niveauer, da kroppens bevægelighed og styrke ofte varierer fra muskel til muskel, fra led til led og fra person til person.

Tid & sted

Hver tirsdag fra 19:45 til 21:00

Dørene åbnes 15 minutter før klassen begynder. Kom i god tid og find en plads. 

Priser

Drop-in                                  60 kr.

Klippekort m. 5 klip           275 kr.

Klippekort m. 10 klip         500 kr.

Prøvetime                            Gratis.

Du kan købe drop-in og klippekort til klasserne eller du kan sende mig en mail. Du kan betale med MobilePay eller med en bankoverførsel. 

MobilePay: 45115

Tilmelding & praktisk

Det er muligt at tilmelde sig på forhånd ved at sende mig en mail til info@mariavase.dk eller en privat besked på facebookside. Husk at oplyse dit navn og datoen på den klasse, du gerne vil tilmelde dig. Du kan også vælge at møde op 15 minutter før klassen starter og se om der er plads. Medmindre du har forhåndstilmeldt dig, er det først til mølle.

Husk at medbringe din egen træningsmåtte og mød op omklædt, da der ikke er badefaciliteter.

Hjemmeside:  mariavase.dk

Facebookside: MARIAVASE – pilates i flow

Instagram: mariavasedk