Åbent forum på søndag!

Tak til de mange fremmødte ved den vellykkede generalforsamling sidste søndag!

Vi fik valgt en ny, dejligt stor bestyrelse – med en del “nye” bestyrelsesmedlemmer, som dog allerede i længere tid jævntligt er kommet i beboerhuset og nu gerne vil gøre en ekstra indsats, og så selvfølgelig også med en række gamle ansigter.
Se her referatet af generalforsamlingenberetningen for året 2013 samt de nye, revidere vedtægter (som dog ikke adskiller sig meget fra de tidligere).

På kommende søndag, d. 9. marts, er der så husmøde, dvs. et åbent forum hvor alle I, der har interesse i huset, er velkomne til at deltage og bidrage med deres idéer og forbedringsforslag af huset. Det bliver kl. 13-14, og man kan passende tage til folkekøkken bagefter – deltage i madlavningen og nyde det gode selskab og den lækre vegetariske mad!