Generalforsamling!

Så er det igen den tid på året! Vi skal afholde generalforsamling, og denne gang vil vi gøre det lidt mere hyggeligt og især forsøge at gøre det mere vedkommende for alle jer, der dagligt bruger huset. Det bliver

søndag d. 23. februar, kl. 15-18

Vi inviterer alle de forskellige aktivitetsgrupper, der jævnligt bruger huset, til at komme med et lille indslag – enten kort at fortælle, hvad de laver og hvordan eventuelt interesserede kan være med, eller ved at spille et nummer, give en mini-forestilling eller hvad der nu der nu passer på netop deres aktivitet. Desuden vil der være en kort introduktion til huset for de nye og for folk, der længe har brugt stedet men stadig ikke helt har fundet ud af, hvordan det egentlig fungerer: Om muligheder for aktiv deltagelse, om nøgler og medlemskab, om booking etc. Til sidst men ikke mindst vil der være gratis aftensmad og selvfølgelig nogle snacks til at holde sig frisk inden da.

Dagsordenen for selve den “kedelige” del af mødet er fastlagt (se nederst), den anden følger om ikke så længe, når vi har fået det mere nøje planlagt. Hvis I har gode idéer eller lyst til at give en hånd med både organiseringen og det praktiske omkring mødet, skal I være mere end velkomne til at skrive til os (trojborgbeboerhus.org@gmail.com) eller også hive fat i en af os (primært Janne eller Thomas) i løbet af det næste stykke tid, og så inkluderer vi jer i processen op til.

Her kan I læse den foreløbige dagsorden (men uden alle de mere spændende deltaljer), de indtil videre gældende vedtægter samt bestyrelsens forslag til vedtægtsændringer. Har I selv forslag til vedtægtsændringer – eller forslag til ændringer i ændringsforslagene – skal I  bare sende dem til os med en kort begrundelse, og så vil de også blive taget op på generalforsamlingen. Vi skal dog have modtaget dem senest en uge før mødet, dvs. senest søndag d. 16. februar.

Vi glæder os rigtig meget til at se jer!