Tak for i år

Bestyrelsen går på ferie i dag (d. 20. december) og kan derfor sandsynligvis ikke svare på spørgsmål eller lignende pr. mail indtil torsdag d. 2. januar. Vores åbningstider vil ligeledes ikke være normale. Det er samtidig blevet tid til at sige farvel til vores bookingansvarlige Maja og organisations-suppleanten Kim. Begge har valgt at træde ud af arbejdet af årsager, der ikke har forbindelse til bestyrelses-arbejdet. Vi har været rigtig glade for at have dem på holdet. Jakob, der har været suppleant til Maja overtager booking-posten, foreløbigt indtil generalforsamlingen i februar 2014. Vi ser frem til et godt samarbejde med Jakob, som allerede har været en aktiv del af bestyrelsen i længere tid. Booking-posten er også allerede blevet del af hans virke i huset. Vi vil gerne benytte lejligheden til at sige tak til alle jer derude, der gjorde 2013 til så godt et år for Trøjborg Beboerhus. Vi ser frem til et lige så lækkert 2014
& ønsker alle en Glædelig Jul og et rigtig Godt Nytår