Husmøde på søndag 3/11 kl. 12-14

Nu på søndag er dagsorden relativt kort men til gengæld ret spændende:

1. Velkommen og formalia

2. Nyt fra bestyrelsen
Orientering om det, bestyrelsen i øjeblikket er beskæftiget med.

3. Samarbejde med lokalcenter
Beboerhuset har haft et møde med lokalcentret, der ønsker er samarbejde med og mellem lokalcentret og borgere og foreninger på Trøjborg. De vil bl.a. åbne op for deres lokaler, så alle på Trøjborg – ikke kun lokalcentrets beboere – kan få glæde af dem. Vi vil orientere om mødet, hvilke muligheder samarbejdet giver, og der vil være plads til alskens ideer, til hvordan vi kan bruge lokalcentret og hvordan de kan bruge os. Kulturforeningen OHØJ! deltog også i mødet og vil også fortælle lidt.

4. Valgmøder
Onsdag d. 6. november og søndag d. 10. november afholder beboerhuset vælgermøder; det første foregår klassisk på dansk, mens det andet henvender sig til det mere internationale publikum og derfor foregår på engelsk.
Grundet tidspunktet vil der blive serveret mad til gæster og politikere på mødet d. 6., og det skal der gerne afsættes lidt penge til.

5. Evt.

Vi glæder os til at se dig!