Renovering af gulvet i store sal

På husmødet d. 12. maj blev det besluttet, at renovere gulvet i den store sal og evt. i La Suite. Dette er i god tid blevet sendt ud til de involverede grupper, der ugentligt bruger den store sal. For en god ordens skyld bør det dog også lige nævnes her. Det vil finde sted i sommerferien, i uge 30 og 31, dvs. fra d. 22. juli til 3. august. Om La Suite vil blive renoveret afhænger af det tilbud, vi får af gulvrenoveringsfirmaet. Ifald gulvet i La Suite alligevel ikke bliver renoveret, vil det selvfølgelig blive meldt ud så hurtigt som muligt.

Venlig hilsen

Organisationsgruppen

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s