Ekstraordinært husmøde søndag d. 12. maj kl. 14-16

Eftersom at der er en del ting, der gerne skal besluttes meget hurtigt, deriblandt renoveringen af gulvet i store sal, nyt regelsæt for musiklokalet, opmuring af musiklokalets ene væg samt afholdelse af ekstraordinær generalforsamling, indkaldes hermed til et ekstraodinært husmøde på kommende søndag. Mød frem, hvis du/din gruppe i huset vil have indflydelse på de ting, der står på dagsordenen:

Dagsorden

 1. Velkommen og formalia 
 2. Ekstraordinær generalforsamling
  Da vores bookingsuppleant, Emil, flytter fra Aarhus, skal der vælges en ny. Desuden har bestyrelsen et par forslag til vedtægtsændringer og -tilføjelser. Ifg. vedtægterne skal afholdelse af ekstraordinær generalforsamling vedtages på et husmøde.
 3. Nyt gulv i den store sal – projektbeskrivelse + budget (p+b)
  Det har længe været et ønske om at renovere gulvet i den store sal. Dette skal besluttes på et husmøde (og i tilfælde af at det vedtages, skal husbrugere informeres senest 2 måneder inden udførelsen. Det skal gerne udføres i slutningen af juli. Der vil være en projektbeskrivelse og et budget, som vi skal forholde os til.
 4. Køb af paella-pander – p+b
  Folkekøkken ville have stor glæde af paellapander på Hjortshøj festival og selvfølgelig også efterfølgende, og huset vil kunne udleje panderne til husbrugere og dermed tjene dem ind igen. Der vil være en projektbeskrivelse og et budget, som vi skal forholde os til.
 5. Alarm – p+b
  Der er ikke længere alarm i huset, da kontrakten med det tidligere alarmfirma blev opsagt. Vi skal have købt en ny. Der vil være en projektbeskrivelse og et budget, som vi skal forholde os til.

 6. Stole og borde – p+b
  Der er brug for nye stole til den store sal, da der simpelthen ikke er nok til det antal mennesker, salen ellers har kapacitet til. Desuden er mange af de nuværende stole i meget dårlig stand. Vi skal beslutte, om der er penge til at investere i nye stole og borde, og om de gamle skal sælges. Der vil være en projektbeskrivelse og et budget, som vi skal forholde os til.
 7. Værktøjer til cykelworkshop – p+b
  Der er et ønske om at lave en cykelworkshop, og dertil skal der bruges værktøjer og materialer. Der vil være en projektbeskrivelse og et budget, som vi skal forholde os til.
 8. Køb af nye lysstofrør og lys i porten – p+b
  Viceværtsgruppen (i daglig tale udviklingsgruppen) har et ønske om at købe nye lysstofrør, hvis lys kan varieres, og lys til porten. Der vil være en projektbeskrivelse og et budget, som vi skal forholde os til.
 9. Foldevæg – p+b
  Der vil være en projektbeskrivelse og et budget, som vi skal forholde os til.
 10. Bokse til musikgrej – p+b
  Der vil være en projektbeskrivelse og et budget, som vi skal forholde os til.
 11. Powertools – p+b
  Der vil være en projektbeskrivelse og et budget, som vi skal forholde os til.
 12. Regler for brug af musiklokale
  Viceværtsgruppen har udarbejdet et regelsæt for brug af musiklokalet, som vi skal tage stilling til.
 13. Opmuring af væg i musiklokalet
  Den ene ydervæg i musiklokalet skulle gerne mures op. Det skal vi tage stilling til.

Beboerhuslige hilsener
Organisationsgruppen

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s