Kort Nyt, April Trøjborg Beboerhus

Nyt tag i denne uge – Start d. 2. april
Vi er så heldige at få nyt tag i denne uge. Håndværkerne starter imorgen (d. 2. april). Det er  ikke Beboerhuset, der står for tagfornyelsen. Vi er dog glade for, at det sker. Vi håber, I vil bære over med eventuelle gener, der skulle opstå ifm. arbejdet på taget.

Færre vilde fester i sommerperioden
Bestyrelsen har besluttet, at vi i sommerperioden vil afholde markant færre koncerter (dvs. i gennemsnit 1 “vild” koncert om måneden). Der er tale om perioden fra april til september. 

Blacklisting påbegyndes
Som konsekvens af, at vi i den seneste tid har oplevet kontraktbrud fra adskillige lejere, der holder fester,
 begynder vi nu at blackliste dårlige lejere. Lejere får at vide, at de kommer på listen, hvis de ikke overholder reglerne.

Hvis vi modtager klager om, at ro og orden (og almindelig hygiejne) ikke er overholdt, vil det være nok til at inddrage depositum og blackliste den pågældende lejer.

Blad (gen)opstår
PR-gruppen er gået igang med det grundlæggende arbejde, der gerne skal føre til, at Trøjborg Beboerhus igen bliver blad-førende. De skriver sammen på en projektbeskrivelse, der vil blive præsenteret på næste Husmøde – med forhåbning om, at huset vil være med til satse på projektet. Det er meningen, bladet skal træde istedet for disse nyhedsbreve.

Påske-hilsner
Bestyrelsen

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s