Indkaldelse til to Hus-arrangementer søndag d. 3. februar

English version below the Danish version..

Ideas Into Action-tree kl. 11-14
Efter at have afholdt Visionsmøde i søndags, følger vi op med at skabe et visionstræ, hvor
idéerne derfra – og måske nye – sættes på som blade. Vi laver også et årshjul, hvor idéer løbende kan komme op, når de realiseres. Samtidig vil der være rig mulighed for at udvikle idéer på dagen.

Husmøde kl. 14-16
Denne begivenhed er det månedlige møde, hvor du ( og evt. din gruppe/dit band mv.) kan få indflydelse på – og høre nyt fra – organisationen i Trøjborg Beboerhus. Da vi holder generalforsamling d. 24. februar, bliver der mulighed for at diskutere bestyrelsens forslag til vedtægtsændringer. Efter husmødet kommer den officielle indkaldelse til generalforsamling ud. Derudover har vi følgende punkter, vi skal omkring: Siden sidst, Kalinka, Nyt navn til viceværtsgruppen, medlemsskabs-erklæring og kontrakter samt punktet ”ordet frit”.

Vi ser frem mod disse hus-arrangementer.

– Hans, Jesper, Christian and Thomas

 Attention: Two house-events on Sunday the 3rd of February

Ideas Into Action-tree at 11-14
After having held Vision Meeting on Sunday, we follow up with creating a tree of visions, where the ideas from sunday – and perhaps new – will be put up on the leaves. We will also make an annual cycle where ideas can regularly come up when they are ready to become realized. At the same time, it will be possible to develop ideas together with others.

House meeting at 14-16
This event is the monthly meeting where you (and eventually your group / your band, etc..) can get influence on – and hear news from – the organization of Trøjborg Beboerhus. Preparing for the General Assembly on February the 24th we will discuss the Board’s proposal to changes of statutes. After the house meeting the official meeting notice will be send out by mail and put up in the house. Also we will have to talk about: A status update, Kalinka, New name for the maintenance group, membership declaration and contracts as well as something you or others want to discuss on the day.

We look forward to the events.

– Hans, Jesper, Christian and Thomas

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s